Gå til hovedindholdet

København Brøndby

Abildager 26

Kontor

Abildager 26

Adresse

Abildager 26

Byggeår

1995

Samlet areal

3 730

Om ejendommen

Abildager 26 er en ejendom, hvor flere virksomheder holder til. Ejendommen er velplaceret med en god trafikforbindelse i Brøndby Kommune - en by med kant og kontraster samt med en puls præget af fællesskab og mangfoldighed. Området er desuden kendt for at huse mange mindre virksomheder, blandt andet inden for logistikbranchen.

Abildager 26 ligger på hjørnet af Vallensbækvej, en mindre trafikeret vej, og Abildager, den primære trafikvej, og drager fordel af en stor daglig strøm af passerende trafik. Området har en blanding af virksomheder i forskellige størrelser, både små og meget store virksomheder.

Området

Abildager 26 ligger på hjørnet af Vallensbækvej, en mindre trafikeret vej, og Abildager, den primære trafikvej, og drager fordel af en stor daglig strøm af passerende trafik. Området har en blanding af virksomheder i forskellige størrelser, både små og meget store virksomheder. Busstoppested lige uden for ejendommen for buslinje 22 (kører mellem Husum og Glostrup). Tog: 3 km til Albertslund S-station. Bil: 1 min. kørsel til motorvejsnettet og 2 min. til Ringvejen.

Kommunikation

”Vi er meget glade for at bo her. Vi synes, at ejendommen ligger rigtig godt og fungerer som et knudepunkt for os alle sammen i forhold til, hvor vi bor”, fortæller Lisa Tankmar, Intern salg hos F.M. Mattsson Group.

Parkering

Mulighed for leje af p-plads for kr. 400 pr. plads pr. måned.

Energi og bæredygtighed

  • Samlet energiforbrug: 87 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2,83 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

Aktieselskabet Einar Willumsen - Burner International A/S - FM Mattsson Mora - SNA Europe (Denmark) A/S

Kort

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR