Gå til hovedindholdet

København Sydhavnen

Støberigade 12, 2.

Kontorhotel

Areal

169

Overtagelsesdato

Jf. aft.

Grundplan

2

Om lokalet

Kontorhotel i moderne flerbrugerhus.

Driftsudgifterne er indeholdt i lejen (ekskl. kantine, parkering og internet)
Effektive kontorer med ventilation og køl.
Eget mødelokale samt adgang til fælles mødefaciliteter.
Nydeligt fælleskøkken og mødelokaler med AV-udstyr på etagen
Elevator til lejemålene
Mulighed for aktiviteter i havnen og brug af ejendommens paddleboards
Gode parkeringsmuligheder i ejendommen.

Planløsning

Ejendommen ligger godt placeret i forhold til nem adgang til motorvejsnettet og offentlig transport med både bus og havnebus lige udenfor døren plus to kommende metrostationer i 2024.
Gode parkeringsforhold på ejendommen med mulighed for leje af fast p-plads i P-kælederen. Der er desuden gæsteparkering på terræn

Området

Ejendommen i Støberigade er en moderne bygning i Teglværkshavnen, der byder på lyse kontorer med udsigt til vandet. Området er en frodig blanding af moderne kontorer og boliger – mange med udsigt over havneløbet til de grønne områder på Amager. Det ligger klods op af erhvervsområdet i Sydhavn, og med Teglværksbroen, bliver Sluseholmen og Støberigade på Teglholmen forbundet. Ejendommen er placeret tæt på tog, metro og busser.

Kommunikation

”Vi er rigtig glade for at være lejere i Castellums ejendom på Støberigade 14. Ejendommen har en central beliggenhed, den ligger i et område i rivende udvikling, og så ligger den lige ud til vandet – det er alt sammen noget, vi sætter stor pris på i dagligdagen og særligt i forårs- og sommermånederne, hvor vi spiser frokost og holder møder på flydebroen. Og så sætter vi stor pris på, at der er en fælles kantine for alle virksomheder i bygningen. Det gør det muligt at mødes på tværs og sparre med hinanden i hverdagen”, fortæller Asta Selloane Sekamane, People Data & Facility Lead i Clever.

Parkering

1 p-plads pr. 100 m² kontor fordelt efter nærmere aftale i lukket kælder eller på terræn.

Service

Fælles kantine med adgang til flydende ponton, hvor frokosten kan nydes i solen. Stort mødecenter ved vandet samt mulighed for at låne kajakker og paddleboards kvit og frit.

Om ejendommen

Ejendommen i Støberigade er opført i 2004 og fordelt på 10.182 m² i et topmoderne, stilrent, elegant og let design.

Ejendommen er beliggende ved Københavns havnefront og er omgivet af vand. Terrasserne og molen giver på en varm sommerdag mulighed for at nyde sin frokost eller en afslappet stund. Området er en frodig blanding af moderne kontorer og boliger – mange med udsigt over havneløbet til de grønne områder på Amager. Det ligger klods op af erhvervsområdet i Sydhavn, og med Teglværksbroen, bliver Sluseholmen og Støberigade på Teglholmen forbundet.

Energi og bæredygtighed
  • Miljøcertificering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Samlet energiforbrug: 105 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2,29 kg CO² / m², år
Lejere i ejendommen
  • Clever A/S
  • Hugo Boss Denmark ApS
  • Markable ApS
  • FaunaPhotonics ApS
  • Alfapeople Nordic A/S
  • Auto1 Danmark ApS

Kort

Dokumenter

Kontaktperson

Asset Manager

Lasse Rüsz

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler