Gå til hovedindholdet

København Københavns Havnefront

Atrium

Kontor

Atrium

Adresse

Havneholmen 27-29

Byggeår

2008

Samlet areal

13 207

Om ejendommen

"Atrium" er vores store ejendom på Havneholmen 27-29 ved Københavns havnefront, hvor flere store virksomheder holder til. Placeringen af ejendommen er svær at overgå med vand til begge sider, som giver en fantastisk udsigt over vandet. Tæt på ligger Fisketorvet med sit væld af indkøbsmuligheder samt biografer og dagligvareforretninger.

Ejendommen er primært indrettet som storrumskontorer og mødelokaler i forskellige størrelser, samt nogle få celle/chefkontorer af varierende størrelser. Indretningen giver en skøn udsigt over enten vand eller by og giver samtidig en optimal plads til mange ansatte, ligesom den imponerende loftshøjde giver fornemmelsen af masser af lys, luft og rummelighed.

I ejendommen er der en lækker fælles kantine med gode mødefaciliteter, og den store trappe i atriummet skaber en smuk indgang til ejendommen og giver samtidig flot adgang til lejemålene for dem, der foretrækker at bruge trapperne frem for elevatorerne.

Lejemålet er miljøcertificeret og har desuden to "coffee spots", et serverum, konferencerum og seks toiletter. Indretningen kan tilpasses efter lejerens ønsker og behov.

Ejendommene er tæt på offentlig transport med Dybbølsbro Station og Hovedbanegården i gåafstand, og så er den kommende metrostation kun 200 meter væk. Der tilbydes også privat parkering i egen P-kælder eller på terræn samt mulighed for el-ladeplads.

Området

Ejendommen ligger direkte på havnefronten. 200 meter til både S-tog (Dybbølsbro station). 200 meter til havnebussen. Meget bynært og kun 300 meter til kommende metro (forventet 2024) ved Fisketorvet. Let tilgang til lufthavnen (11,3 km). 14 min med bil og 31 min med tog.

Kommunikation

Ejendommen ligger direkte på havnefronten. 200 meter til både S-tog (Dybbølsbro station). 200 meter til havnebussen. Meget bynært og kun 300 meter til kommende metro (forventet 2024) ved Fisketorvet. Let tilgang til lufthavnen (11,3 km). 14 min med bil og 31 min med tog.

Parkering

Der tilbydes privat parkering i egen p-kælder eller på terræn samt mulighed for el-ladeplads.

Service

Kantine: Ja Køkken: Ja Mødelokaler: Ja Bad og omklædningsrum: Ja Øvrigt: Adgang til brug af kajakker

Energi og bæredygtighed

  • Miljøcertificering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Samlet energiforbrug: 99 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2.600 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

BDO - Bloomberg Business News - Copenhagen - Icelandair - Jyske Bank A/S - L'Oreal

Kort

Kontaktperson

Transaction & Senior Asset Manager

Charlotte Sthaalros

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler