Gå til hovedindholdet

Velkommen til Castellums informationsside om behandling af personoplysninger

For at få information, om, hvordan vi behandler netop dine personoplysninger og om, hvilke rettigheder, du har i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, skal du klikke på den personkategori nedenfor, som gælder dig.

Erhvervslejer

Hvis du er kontaktperson, lokaleansvarlig, tegningsberettiget, ansvarlig for brandbeskyttelse osv. hos en part, som lejer lokaler hos os.

Privatperson

Hvis du er privatperson og lejer en bolig eller parkeringsplads.

Kautionist

Hvis du er kautionist for en privatperson, som lejer en bolig eller parkeringsplads.

Aktionær

Hvis du er aktionær eller kontaktperson i et selskab, som er aktionær.

Kommune eller myndighed

Hvis du er kontaktperson hos kommune eller myndigheder i forbindelse med spørgsmål om tilladelser eller lign.

 

Samarbejdspartner

Hvis du er leverandør, bygherre, konsulent eller anden samarbejdspartner (f.eks. administrator eller analytiker). Hvis du er kontaktperson/primær repræsentant/arbejdsmiljøansvarlig osv. hos en leverandør eller kontaktperson hos en bygherre, konsulent eller anden samarbejdspartner hos os.

Hvis du har været i kontakt med os på vores website – og foretaget en:

Oplysningspligt vedrørende jobansøgere

Da vi modtager personoplysninger fra jobansøgere, har vi en oplysningspligt og skal derfor oplyse om, at den dataansvarlige altid kan kontaktes og at formålet med at gemme personoplysningerne er at kunne vurdere kvalifikationer i forhold til jobbet. Retsgrundlaget er kontrakt, da det er nødvendigt for arbejdet i forbindelse med indgåelse af en eventuel ansættelseskontrakt, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 b samt vores legitime interesse i at kunne vurdere, om du er den rette person til jobbet, jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6 stk. 1 f. I forbindelse med rekruttering opbevares personoplysninger kun så længe, som det er lovligt i forhold til bogføringsloven, samtykkereglerne, forældelsesreglerne og/eller anden lovgivning. Fører ansøgningen ikke til ansættelse, slettes oplysningerne senest 6 måneder efter afslaget er afsendt. Uopfordrede ansøgninger, der ikke fører til ansættelse, slettes senest 6 måneder efter ansøgningen er afsendt.