Gå til hovedindholdet

København Taastrup

Helgeshøj Allé 38

Lager/Logistik

Helgeshøj Allé 38

Adresse

Helgeshøj Allé 38

Byggeår

1991

Samlet areal

17 421

Om ejendommen

Helgeshøj Allé 38 er vores ejendom beliggende i Taastrup. Ejendommen er udviklet til flerbrugerejendom med fokus på lejerne.

Her får du kontorafsnit fordelt i to plan, som er indrettet med både større enheder samt cellekontorer, auditorium, fælles mødelokaler og en kantine – drevet af en professionel restauratør - som faciliterer direkte udgang til en pæn og beplantet atriumgård.

Med ejendommen tilhører også en fælles sportshal med bade- og omklædningsfaciliteter, og ligeledes er der gode parkerings,- rangerings- og opslagsforhold omkring.

Helgeshøj Allés fungerede indtil 2005/2006 som ’Hardi Internationals’ danske hovedkontor, hvorfra man udviklede og producerede dyser og sprøjtemaskiner til landbrugsformål. Da man i 2005 flyttede produktionen til virksomhedens fabrik i Nørre Alslev, blev overskydende arealer udlejet til tre nye lejere.

Området

Ejendommen er beliggende ved IKEA-krydset tæt på Høje Taastrup station, Roskildevej og Holbækmotorvejen.

Parkering

Gratis parkering på terræn.

Service

Adgang til auditorium, mødelokaler, fitnessrum samt den store sportshal. Kantinen bliver drevet af en professionel restauratør og kan benyttes af alle lejere efter aftale.

Energi og bæredygtighed

  • Samlet energiforbrug: 75 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 3.100 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

Comet Technologies Denmark - Ugebladsdistributionen A/S

Kort

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR