København Taastrup

Helgeshøj Allé 38

Lager/Logistik

Helgeshøj Allé 38

Adresse

Helgeshøj Allé 3

Byggeår

1991

Samlet areal

17 421

Om ejendommen

Kontorafsnittet er i to plan, der er indrettet med en blanding af større enheder og cellekontorer, auditorium, fælles mødelokaler samt kantine med direkte udgang til nydelig beplantet atriumgård. Kantinen vil blive drevet af en professionel restauratør og kan benyttes af alle lejere efter nærmere aftale.
Ejendommen er desuden udstyret med en fælles sportshal og bade og omklædningsfaciliteter, ligesom der er gode parkerings-, rangerings- og oplagsforhold omkring ejendommen. Ejendommen er udviklet til flerbrugerejendom med fokus på lejerne. Inkl. i lejen findes adgang til auditorium, mødelokaler, fitnessrum samt den store sportshal.
Denne flerbrugerejendom fungerede indtil 2005/2006 om ’Hardi Internationals’ danske hovedkontor, hvorfra man udviklede og producerede dyser og sprøjtemaskiner til landbrugsformål. Da man i 2005 flyttede produktionen til virksomhedens fabrik i Nørre Alslev, blev overskydende arealer udlejet til tre nye lejere.

Kommunikation

Ejendommen er beliggende ved IKEA-krydset tæt på Høje Taastrup station, Roskildevej og Holbækmotorvejen.

Området

Ejendommen er beliggende langs med Holbæk motorvejen. Området benyttes til blandet erhvervsbenyttelse, og er kendt af alle, ikke mindst pga. Ikea’s tilstedeværelse. Området er beboet af en række større virksomheder som udover Hardi International bl.a. er Aller, Nordea, Siemens, Ikea, Actebis og Kuehne & Nagel.

Service

Adgang til auditorium, mødelokaler, fitnessrum samt den store sportshal.
Kantinen bliver drevet af en professionel restauratør og kan benyttes af alle lejere efter aftale.

Parkering

Gratis parkering på terræn.

Energi og bæredygtighed
  • Samlet energiforbrug: 78 kWh / m2, år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2,4 CO2 / m2, år
Lejere i ejendommen
  • Comet Technologies Denmark
  • Ugebladsdistributionen A/S

Kort

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler