Gå til hovedindholdet

København Glostrup

Hovedvejen 1

Kontor

Hovedvejen 1

Adresse

Hovedvejen 1-7

Byggeår

2007

Samlet areal

7 033

Om ejendommen

I vores ejendom på Hovedvejen 1-7 bor K.W. Bruun Import A/S med ca. 190 ansatte.

Ejendommen ligger i Glostrup Kommune, 10 kilometer vest fra det centrale København og kun få hundrede meter fra sammenfletningen af Roskildevej og Motorring 3, hvilket giver gode tilkørselsforhold til ejendommen.

I nærområdet findes diverse handels-, kontor-, service- og produktionsvirksomheder, blandt andet Hotel Scandic, Seat, Jem & Fix samt Computer City.

Området

Området som helhed har dog de senere år været under udvikling. Der er gode tilkørselforhold til ejendommen, da Hovedvejen udløber af Roskildevej samt Motorring 3 løber få hundrede meter fra ejendommen.

Kommunikation

”Generelt set er vi meget tilfredse med at bo i ejendommen. Den har en god beliggenhed, og det er nogle gode, lyse og rummelige lokaler. I det daglige har vi begrænset kontakt til Castellum, da vi lejer hele ejendommen som domicil. Det betyder, at vi selv står for alt på nær klimaskærmen. Når vi så har problemer eller har været i tvivl om noget, så leverer Castellum altid den ønskede hjælp og er meget imødekomne og hjælpsomme,” fortæller Heidi Eva Andersen, HR og Facility Koordinator hos K. W. Bruun Import.

Parkering

Der er parkeringsmuligheder for medarbejdere og gæster foran og bagved ejendommen.

Service

I området findes diverse handels-, kontor-, service- og produktionsvirksomheder, herunder Hotel Scandic, Seat, Jem & Fix samt Computer City.

Energi og bæredygtighed

  • Energi CO₂-påvirkning: 0 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

K.W. Bruun Import A/S

Kort

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR