København Københavns Havnefront

Kalvebod Brygge 43

Kontor

Kalvebod Brygge 43

Adresse

Kalvebod Brygge 43

Byggeår

2000

Samlet areal

5 271

Om ejendommen

Kalvebod Brygge på den københavnske havnefront er blandt de mest eftertragtede domiciladresser i hovedstaden. Det er der flere indlysende forklaringer på. Eksempelvis beliggenhed, tilgængelighed, arkitektur, omgivelser og panoramaudsigt.Kalvebod Brygge er indre bys nye og moderne kontorområde og udgør en del af Københavns internationale havnefront. Fra området er der hurtig og nem adgang og tilgang til alt fra lufthavn, Øresundsbro og motorveje til offentlige transportmidler af enhver art. Desuden er der lys, luft og bade vue og kort til grønne havearealer i det indre København og på Christianshavn.

Kommunikation

Ejendommen er optimalt beliggende, hvad enten man benytter S-tog, bus eller bil. Dybbølsbro Station ligger blot få minutters gang fra ejendommen, og der er bus-stoppested lige udenfor døren.

Service

Kalvebod Brygge 43 er en moderne og fleksibel bygning med faciliteter af høj kvalitet og fantastisk beliggenhed tæt på vandet og Københavns centrum.
Fri adgang til brug af kajakker.

Parkering

1 p-plads pr. 100 m² kontor fordelt efter nærmere aftale i lukket kælder eller på terræn.

Energi og bæredygtighed
  • Miljøcertificering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Samlet energiforbrug: 79 kWh / m2, år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2,21 CO2 / m2, år

Kort

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR