Gå til hovedindholdet

København København City

Nansensgade 19

Kontor

Nansensgade 19

Adresse

Nansensgade 19

Byggeår

1970

Samlet areal

12 210

Om ejendommen

Vores ejendom i Nansensgade 19 er placeret i hjertet af København. Her bor Cphbusiness i størstedelen af ejendommen samt Scandic Hotel A/S.

Ejendommen rummer otte etager og tilbyder lyse, moderne og fleksible kontorer og en tagterrasse med udsigt til søerne og Københavns tage og flotte tårne.

Nansensgade 19 ligger et stenkast fra Nørreport- og Vesterport Station, Metro, Peblinge Dosseringen og de øvrige søer samt Botanisk Have og Ørstedsparken.

Området

Nansensgade 19 ligger et stenkast fra Nørreport- og Vesterport Station, Metro, Peblinge Dosseringen og de øvrige søer samt Botanisk Have og Ørstedsparken.

Kommunikation

”Vi har været meget interesserede i at bo meget bynært og stationsnært, og det gør vi her. Vi er meget glade for at bo her, og det er en rigtig god adresse med et højhus midt i en bymidte, hvor vi kan gå op på tagterrassen og kigge ud over Københavns tage. De studerende er selvfølgelig også rigtig glade for det, fordi det er nemt at komme til og fra med Nørreport tæt på. Og så er Nansensgade jo en smuk gade med en fantastisk historie”, fortæller Dennis Schultz, Service- og indkøbschef hos Cphbusiness.

Parkering

1 p-plads pr. 100 m2 kontor fordelt efter nærmere aftale i lukket kælder og på terræn.

Service

Ejendommen byder på tagterrasse og auditorium.

Energi og bæredygtighed

  • Miljøcertificering: BREEAM In-Use, Good
  • Samlet energiforbrug: 82 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 3.100 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

CPH - Scandic Hotel A/S

Kort

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR