Gå til hovedindholdet

København Københavns Havnefront

Tower

Kontor

Tower

Adresse

Havneholmen 25

Byggeår

2010

Samlet areal

18 909

Om ejendommen

”Tower” er vores ejendom på Havneholmen 25 beliggende på den eftertragtede københavnske havnefront.

Lejemålet kan tilpasses ud fra lejers ønsker og behov. Arkitekturen og indretningen gør, at der fra næsten alle arbejdspladser er en fantastisk udsigt over enten vandet eller byen. De store vinduer i kontoerne giver et dejligt naturligt lys og fornemmelsen af luft og rummelighed.

Ejendommen er opført i henhold til EU GreenBuilding med et meget lavt energiforbrug, hvilket skaber store energibesparelser for lejerne i ejendommen. På grund af dette er bygningen senere blevet belønnet med et LEED Gold certifikat. LEED er det globalt mest benyttede vurderingssystem inden for energi- og miljødesign.

Ejendommene er tæt på offentlig transport med Dybbølsbro Station og Hovedbanegården i gåafstand, og så er den kommende metrostation kun 200 meter væk. Der er tilmed gode shoppingmuligheder med Fisketorvet fem minutter derfra.

Området

Ejendommene er tæt på offentlig transport med Dybbølsbro Station og Hovedbanegården i gåafstand, og så er den kommende metrostation kun 200 meter væk. Der er tilmed gode shoppingmuligheder med Fisketorvet fem minutter derfra.

Parkering

Ankommer man i bil, er der parkeringsfaciliteter i en underjordisk p-kælder i tre etager og på terræn.

Service

Ejendommen har en lækker fælles kantine med gode mødefaciliteter. Om sommeren kan man spise sin frokost udenfor på terrassen. Herudover er der et fælles mødelokale. Uden for kantinens åbningstid, kan den benyttes som et mindre konferencelokale. I kælderen er der omklædnings- og badefaciliteter, for dem som cykler eller løber til arbejde, samt cykelparkering. Der er desuden fælles kajakker til brug for ejendommens lejere.

Energi og bæredygtighed

  • Miljøcertificering: LEED New Construction, Gold
  • Samlet energiforbrug: 86 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2.300 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

Castellum Danmark A/S - Centrica Energy Trading A/S - L'Oreal - Markable ApS - MSD Danmark ApS - Scandlines Danmark ApS - Solteq Denmark A/S

Kort

Kontaktperson

Transaction & Senior Asset Manager

Charlotte Sthaalros

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler