København Brøndby

Vibeholms Allé 15

Kontor

Vibeholms Alle

Adresse

Vibeholms Allé 15

Byggeår

1961

Samlet areal

3 161

Om ejendommen

Præsentabel, hvidpudset ejendom med lejemål fra 108-759 m², der kan opdeles efter ønske. Ejendommen er opført i 1961 og siden moderniseret i 2007. Vinduespartierne er fremskudt fra facaden og det store indgangsparti fremstår med panoramaglas i begge etager, hvilket giver et flot lysindfald. Materialevalg er af høj kvalitet og generelt er der anvendt glas til adskillelse for at gøre lokalerne transparente og lyse. Det er let at flytte skillevægge og indrette sig efter behov. Gulvbelægningen er generelt mini-parket, lofterne er beklædt med træbetonplader og ventilationsrør, hvilket giver et moderne og industrielt udtryk. Ejendommen er præmieret af Brøndby Kommune for dens flotte og tidssvarende istandsættelse.
Adgang til ejendommen fra flot trappe med glasparti ind i den præsentable og høje stueetage på 737 m², der kan indrettes med reception, showroom og åbne kontorer. 1. sal på 1010 m² indeholder flere lyse kontorer adskilt med glasvægge, der let kan flyttes, hvis en anden indretning ønskes. Underetagen på 737 m² er fritlagt mod vejen og bla. indrettet med en flot personalekantine. Der er desuden tilkørsel til lager med portadgang.

Kommunikation

Der er gode tilkørselsforhold fra Motorring 3 og Roskildevej. Glostrup Station er 1 km derfra og der er kun 10 km til centrum. Der er flere busruter på Roskildevej.

Service

Fælles kantine, mødelokaler, mulighed for skiltning på facaden.

Parkering

Parkeringsmuligheder i området.

Energi og bæredygtighed
  • Samlet energiforbrug: 77 kWh / m2, år
  • Energi CO₂-påvirkning: 11,97 CO2 / m2, år
Lejere i ejendommen
  • SELECTA A/S
  • Epson Denmark, Filial af EpsonEurope B.V
  • Mekoprint A/S
  • Sakura Finetek Denmark ApS
  • Input Interior EFG Denmark A/S
  • Assos SBO Scandinavia ApS

Kort

Kontaktperson

Asset Manager

Lasse Rüsz

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR