Gå til hovedindholdet

København Brøndby

Vibeholms Alle

Kontor

Vibeholms Alle

Adresse

Vibeholms Allé 15

Byggeår

1961

Samlet areal

3 161

Om ejendommen

Vibeholms Allé 15 i Brøndby er en præsentabel, hvidpudset ejendom med lejemål fra 108-759 m², der kan opdeles efter ønske. Ejendommen er blevet moderniseret i 2007.

Vinduespartierne er fremskudte fra facaden, og det store indgangsparti fremstår med panoramaglas i begge etager, hvilket giver et flot lysindfald. Materialevalg er af høj kvalitet, og generelt er der anvendt glas til adskillelse for at gøre lokalerne transparente og lyse. Det er let at flytte skillevægge og indrette sig efter behov.

Gulvbelægningen er generelt mini-parket, lofterne er beklædt med træbetonplader og ventilationsrør, hvilket giver et moderne og industrielt udtryk. Ejendommen er præmieret af Brøndby Kommune for dens flotte og tidssvarende istandsættelse.

Der er adgang til ejendommen fra en flot trappe med glasparti ind i den præsentable og høje stueetage på 737 m², der kan indrettes med reception, showroom og åbne kontorer. 1. sal indeholder flere lyse kontorer i forskellige størrelser. Underetagen er fritlagt mod vejen og blandt andet indrettet med en flot personalekantine. Der er desuden tilkørsel til lager med portadgang.

Området

Der er gode tilkørselsforhold fra Motorring 3 og Roskildevej. Glostrup Station er 1 km derfra og der er kun 10 km til centrum. Der er flere busruter på Roskildevej.

Kommunikation

”Lejemålet blev i sin tid valgt blandt andet, fordi det skulle være let at komme til og fra. Det synes jeg ofte er kendetegnende for Castellums ejendomme – gode vilkår for at komme på arbejde. Så tilgængeligheden er god, og det er positivt, at der er gode parkeringsmuligheder. Da vi flyttede ind, havde vi også brug for facilitet til vores lagervarer. Det fik vi i stor stil”, fortæller Charlotte Jensen, COO Denmark hos Input interior.

Parkering

Parkeringsmuligheder for medarbejdere og gæster foran og bagved ejendommen.

Service

Fælles kantine og mødelokaler.

Energi og bæredygtighed
  • Samlet energiforbrug: 77 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 11,97 kg CO² / m², år
Lejere i ejendommen
  • Epson Denmark, Filial af Epson
  • Mekoprint A/S
  • Sakura Finetek Denmark ApS
  • Input Interior EFG Denmark A/S
  • Assos SBO Scandinavia ApS
  • Active Business Solutions
  • SELECTA A/S

Kort

Kontaktperson

Asset Manager

Lasse Rüsz

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR