Gå til hovedindholdet

København Herlev

Marielundvej 10, st.

Kontor

Areal

2 561

Arbejdspladser

128 - 256 antal

Sådan tæller vi antallet af arbejdspladser

Dette interval er et skøn. Der er flere faktorer, der påvirker, hvor mange arbejdspladser, der kan være i et lokale. Ikke bare størrelsen på selve rummet, men også hvordan det er indrettet. For eksempel kræver et rum med mange individuelle kontorer mere plads end en åben planløsning. Andre begrænsninger kan være tilgængeligheden af udluftning og køling eller flugtveje.

Overtagelsesdato

01.04.2024

Grundplan

0

Kontorlokaler i central beliggende ejendom

Marielundvej 10 i er opført i 1957 og er fordelt på 2.561 m². Ejendommen er blevet gennemrenoveret i ultimo 2008 og fremtræder i overordentlig god stand både ind- og udvendigt.

Planløsning

Der er 1.734 m² kontor og 645 m² lager. Yderligere findes der 152 m² kælder og 50 p-pladser.

Området

Marielundvej 10 er beliggende i Herlev Kommune, som rummer over 28.000 borgere og 20.000 arbejdspladser, som nyder godt at placeringen i hjertet af hovedstadsregionen. Ligeledes er ejendommen placeret under en kilometer til S-togsstationen samt tæt ved Herlev Hovedgade og Motorring 3, hvilket giver gode transportmuligheder til og fra adressen.

Om ejendommen

Marielundvej 10 i er opført i 1957 og er fordelt på 2.561 m². Ejendommen er blevet gennemrenoveret i ultimo 2008 og fremtræder i overordentlig god stand både ind- og udvendigt. Marielundvej 10 er beliggende i Herlev Kommune, som rummer over 28.000 borgere og 20.000 arbejdspladser, som nyder godt at placeringen i hjertet af hovedstadsregionen. Ligeledes er ejendommen placeret under en kilometer til S-togsstationen samt tæt ved Herlev Hovedgade og Motorring 3, hvilket giver gode transportmuligheder til og fra adressen.

Fordele

  • Gode transportmuligheder
  • Mulighed for lager
  • Gode parkeringsmuligheder

Energi og bæredygtighed

  • Energi CO₂-påvirkning: 0 kg CO₂ / m², år

Kort

Dokumenter

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler