Gå til hovedindholdet

København Albertslund

Roholmsvej 21, lager 1, kld.

Lager/Logistik

Areal

100 - 1 600

Overtagelsesdato

Jf. aft.

Grundplan

0

Moderne lagerfaciliteter med rampe og store porte

Lagerlokaler i moderniseret ejendom med udvendig rampe og to store porte.

Området

Ejendommen er placeret i et populært erhvervskvarter i Albertslund og Glostrup mellem Ring 3 & 4 som faciliterer både større og mellemstore kontorejendomme, lager og produktionsvirksomheder. Ejendommen ligger velplaceret tæt på Københavns motorvejsnet med kun 16 minutter til Kastrup lufthavn og 25 minutter til Rådhuspladsen samt 2,5 kilometer til Glostrup Albertslund Station.

Kommunikation

”Vi synes, at det er fantastisk at bo her. Vi synes godt om området, og det er altid et plus, at der er andre på området. Det betyder, at der er liv omkring os, og at man ikke sidder i et område, hvor man sidder og kigger ud ad vinduet og ser på ingenting”, fortæller Claus Johansen, Head of Business hos Kiona.

Parkering

Mange gratis parkeringspladser ved ejendommen.

Service

Stor kantine med direkte udgang til terrasse og parken. Den velanlagte park sikrer en smuk udsigt og tilbyder en oplagt mulighed for en frokost eller et møde i det grønne. Den fælles kantine med udsigt og adgang til parken danner rammen om det daglige mødested og større firmaarrangementer.

Om ejendommen

Roholmsvej 19-21 er en stor ejendom, hvor flere virksomheder holder til. Ejendommen rummer en stor kantine med direkte udgang til terrasse og en velanlagt park, der giver en oplagt mulighed for at indtage frokost eller et møde i smukke og grønne omgivelser. Den fælles kantine med udsigt og adgang til parken danner dermed rammen om det daglige mødested og større firmaarrangementer. Ejendommen er placeret i et populært erhvervskvarter i Albertslund og Glostrup mellem Ring 3 & 4 som faciliterer både større og mellemstore kontorejendomme, lager og produktionsvirksomheder. Ejendommen ligger velplaceret tæt på Københavns motorvejsnet med kun 16 minutter til Kastrup lufthavn og 25 minutter til Rådhuspladsen samt 2,5 kilometer til Glostrup Albertslund Station.

Fordele

  • Tilkørselsrampe
  • To store porte
  • God fælles kantine

Energi og bæredygtighed

  • Samlet energiforbrug: 70 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 2.800 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

ATOS IT SOLUTIONS AND - BISCA A/S - Durlev's GourMæt ApS - Iveco Danmark A/S Ref.: FIN-HR - KIONA A/S - Procter & Gamble Danmark ApS - RB Mægler A/S - Verizon Denmark A/S

Kort

Dokumenter

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler