Gå til hovedindholdet

København Albertslund

Roskildevej 22

Lager/Logistik

Areal

208

Overtagelsesdato

Jf. aft.

Grundplan

0

Showroom / Lager

208 kvm showroom / lager i stueplan.

Området

Roskildevej 22 ligger i kort afstand til Storkøbenhavn og kun 1,3 kilometer til Albertslund Station samt 10 minutter til motorvejsnettet. Roskildevej har også flere buslinjer.

Parkering

Som lejer har man adgang til 171 parkeringspladser til medarbejdere og gæster samt adgang til el-ladestandere. Foran ejendommen er der udlagt 20 p-pladser mod betaling. Bagved ejendommen findes der yderligere 88 gratis p-pladser.

Service

Ejendommens fællesfaciliteter består af mødefaciliteter i forskellige størrelser samt stor auditorium, som gratis kan benyttes af alle lejere. Faciliteterne bookes af lejerne gennem et elektronisk kalendersystem. Herudover er der adgang til lys og lækker personalerestaurant med udendørsservering og grill om sommeren i den grønne gårdhave.

Om ejendommen

Roskildevej 22 er en fleksibel ejendom med lejemål i forskellige størrelser. Ejendommen går med sin fantastiske beliggenhed direkte ud til en af Københavns mest trafikerede indfaldsveje, Roskildevej, som giver ejendommen en unik facadeværdi og sikrer virksomheder en stærk og synlig profil med 35.000 passerende bilister hver dag. Roskildevej 22 ligger i kort afstand til Storkøbenhavn og kun 1,3 kilometer til Albertslund Station samt 10 minutter til motorvejsnettet. Der tilbydes også mange gratis parketingspladser på ejendommen samt adgang til el-ladestandere.

Fordele

  • Gode transportmuligheder
  • Stor fælles kantine
  • Adgang til auditorium

Energi og bæredygtighed

  • Samlet energiforbrug: 141 kWh / m², år
  • Energi CO₂-påvirkning: 4,15 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

Firstcom Europe A/S - Incitu ApS - Lenze A/S - Prysmian Danmark A/S - Saphire Power Systems A/S - Sikkerhedsbranchen - Unident Dental ApS

Kort

Dokumenter

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Niels Helmer

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler