Gå til hovedindholdet

København Albertslund

Roskildevej 22

Kontor

Areal

200 - 3 000

Arbejdspladser

10 - 150 antal

Sådan tæller vi antallet af arbejdspladser

Dette interval er et skøn. Der er flere faktorer, der påvirker, hvor mange arbejdspladser, der kan være i et lokale. Ikke bare størrelsen på selve rummet, men også hvordan det er indrettet. For eksempel kræver et rum med mange individuelle kontorer mere plads end en åben planløsning. Andre begrænsninger kan være tilgængeligheden af udluftning og køling eller flugtveje.

Overtagelsesdato

Jf. aft.

Grundplan

0

Om lokalet

Meget velbeliggende kontor i stor ejendom med gode fællesfaciliteter

Ejendom med auditorium, kantine og fitnessrum

Kommunikation

Der er korte køretider til hele Storkøbenhavn og 10 minutter til motorvejsnettet. Desuden kun 1,3 km til Albertslund Station. Roskildevej har flere buslinjer. Der tilbydes p-pladser foran på ejendommen mod betaling, og der er mange gratis parkeringspladser bag ejendommen.

Service

Ejendommens fællesfaciliteter består af mødefaciliteter i forskellige størrelser samt stor auditorium som gratis kan benyttes af alle lejere. Faciliteterne bookes af lejerne gennem et elektronisk kalendersystem. Herudover er der adgang til lys og lækker personalerestaurant med udendørsservering og grill om sommeren i den grønne gårdhave.

Om ejendommen

Ejendommen er beliggende på Roskildevej 22 og er en fleksibel ejendom med lejemål i forskellige størrelser. Den fantastiske beliggenhed direkte ud til en af Københavns mest trafikerede indfaldsveje, Roskildevej, tilfører ejendommen unik facadeværdi og sikrer virksomheder en stærk og synlig profil med 35.000 passerende billister hver dag.

Parkering

Som lejer har man adgang til 171 parkeringspladser til medarbejder og gæster. Foran ejendommen er der udlagt 20 P-pladser. Bagved ejendommen findes der yderligere 88 gratis P-pladser.

Energi og bæredygtighed
  • Samlet energiforbrug: 144 kWh / m2, år
  • Energi CO₂-påvirkning: 4,15 CO2 / m2, år
Lejere i ejendommen
  • Prysmian Danmark A/S
  • Incitu ApS
  • Unident Dental ApS
  • Saphire Power Systems A/S
  • Lenze A/S
  • Sikkerhedsbranchen
  • Firstcom Europe A/S

Kort

Dokumenter

Kontaktperson

Asset Manager

Lasse Rüsz

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler