Gå til hovedindholdet

København Københavns Havnefront

Kalvebod Brygge 39-41, st.th.

Kontor

Areal

314

Arbejdspladser

20 antal

Sådan tæller vi antallet af arbejdspladser

Dette interval er et skøn. Der er flere faktorer, der påvirker, hvor mange arbejdspladser, der kan være i et lokale. Ikke bare størrelsen på selve rummet, men også hvordan det er indrettet. For eksempel kræver et rum med mange individuelle kontorer mere plads end en åben planløsning. Andre begrænsninger kan være tilgængeligheden af udluftning og køling eller flugtveje.

Overtagelsesdato

Jf. aft.

Grundplan

0

Eksklusive kontorer ved havnefronten.

Eftertragtet kontoradresse ved Københavns havnefront. Fantastisk synlighed og daglig eksponering. Fantastisk panoramaudsigt. Moderne fleksible kontorer.

Området

Kalvebod Brygge er indre bys nye og moderne kontorområde og udgør en del af Københavns internationale havnefront. Fra området er der hurtig og nem adgang og tilgang til alt fra lufthavn, Øresundsbro og motorveje til Metro og S-tog.

Kommunikation

”Vi er meget glade for at bo her. Tingene fungerer generelt rigtig godt, og det er et lækkert kontor. For mig handler det mest om, at det er et stort og lækkert lokale, og at medarbejderne er glade for at komme her. Større krav har vi ikke, men omvendt skal tingene også være i orden”, fortæller Steffen Hedebrandt, Chief Marketing Officer & Co-founder hos Dreamdata.

Parkering

Parkering i egen kælder og på terræn samt mulighed for el-ladeplads.

Service

Fælles kantine og imponerende mødelokaler. Stilsikkert auditorium. Effektive og lækre kontorer med stort lysindfald. Kajakker til rådighed kvit og frit.

Om ejendommen

Vores ejendom på Kalvebod Brygge 39-41 ligger på en eftertragtet kontoradresse på Københavns havnefront. Til trods for, at Kalvebod Brygge kan være et paradoks med sin omgivelse af tætpakket storby, så er strækningen ved havnefronten med til at berige den fantastiske oplevelse af København. Med sin gode placering medfølger en fantastisk panoramaudsigt i nyistandsatte lokaler samt moderne, fleksible kontorer i forskellige størrelser. Ligeledes tilbydes en fælles kantine og imponerende mødelokaler, et stilsikkert auditorium, badefaciliteter og kajakker til fri afbenyttelse. Der er også privat parkering i egen p-kælder eller på terræn samt mulighed for el-ladeplads.

Fordele

  • God fælles kantine
  • Adgang til møderum
  • Fantastisk udsigt

Energi og bæredygtighed

  • Miljøcertificering: BREEAM In-Use, Very Good
  • Energi CO₂-påvirkning: 3.300 kg CO₂ / m², år

Lejere i ejendommen

Certa Intelligence & Security A/S - Dreamdata.io ApS - Foodora Denmark ApS - JP Morgan SE, - Lund Elmer Sandager - Seapeak Maritime (Denmark) A/S - SF Management

Kort

Dokumenter

Kontaktperson

Senior Asset Manager

Peter E Jørgensen

Lav en forespørgsel

Formål

Kontaktinformation

Al behandling af personoplysninger sker i henhold til databeskyttelsesforordningen og anden databeskyttelseslovgivning. Læs mere om GDPR

Ledige lokaler