Gå til hovedindholdet

04.10.2023

Vores hidtil største ombygning er skudt i gang

København Kontor

I slutningen af august gik vi i gang med vores store ombygning for Cadeler A/S, der næste år flytter ind i vores ejendom på Kalvebod Brygge 43.

Det vigtigste vi har er medarbejderne

Cadeler havde et ønske om at etablere et nyt hovedkontor i København, og det var vigtigt at finde et sted, der både har en god beliggenhed og som kan danne gode rammer for medarbejderne:

”Det vigtigste vi har er sådan set ikke vores skibe, det er vores medarbejdere. Derfor er det vigtigt for os at skabe et miljø, hvor medarbejderne godt kan lide at komme. Det er meget naturligt for os, at vi ligger ved vandet, kan se vandet og er en del af vandet”, fortæller Henrik Holm, Key Account Manager - Business Development hos Cadeler.

Billedet viser ombygningen hos Cadeler på Kalvebod Brygge 43

Gode transportmuligheder

Det var ikke kun størrelsen og vandet, der tiltrak Cadeler ved ejendommen. Også de gode transportmuligheder var vigtigt kriterium for at skabe gode rammer for medarbejderne:

”Vi ville finde en ejendom i det sydlige København for at lette transporten for størstedelen af vores medarbejdere sammenlignet med vores kontor i Ørestaden. De fleste medarbejdere får lettere ved at komme på arbejde, rigtig mange vil begynde at tage cyklen og flere vil tage det offentlige. Vi har selvfølgelig også med glæde konstateret, at der kommer en metro lige på den anden side af Fisketorvet, som gør det nemt at komme til og fra kontoret”, fortæller Henrik Holm.

Stor fleksibilitet og forståelse

Henrik Holm og Cadeler er meget glade for det gode samarbejde med Castellum og den fleksibilitet, som Castellum tilbyder:

”Vi har en god medspiller i Castellum, der har en god forståelse for vores virksomhed. Fleksibilitet og forståelse for hinandens ønsker og behov er nøgleord for os. Det skyldes, at der løbende kommer ændringer, fordi vi vokser meget, og det møder vi fuld forståelse for hos Castellum”, fortæller Henrik Holm og tilføjer:

”Vi har en tæt daglig dialog med Castellums projektchef, Henrik Dann, og til dels også Castellums underleverandører, som har fuldstændig den samme indstilling som os. Det er min klare fornemmelse, at alle parter er indstillet på, at det her bliver godt”.

Billedet viser ombygningen hos Cadeler på Kalvebod Brygge 43

Henrik Dann, Projektchef hos Castellum, fortæller om projektet: ”Ombygningen omhandler hele Kalvebod Brygge 43 - fra kælder til 6 sal. Vi bygger om til nye arbejdspladser, mødelokaler, anretter køkken m.v., og alt bliver ombygget i henhold til indretningsplaner, som er aftalt mellem parterne”.

Ombygningen af Cadelers nye domicil er vores hidtil største hos Castellum Danmark. Vi glæder os over projektet, og ser frem til at kunne overdrage nøglerne til Cadeler i 2024.

Mere at læse

Læs mere

08.03.2023

Castellum arbejder for ligestilling af køn i alle ansættelseskategorier

06.02.2023

Castellum udlejer 5.000 kvm på Kalvebod Brygge

20.12.2022

Et tilbageblik på året, der er gået

11.08.2022

En verden i forandring

Vis lignende artikler