Gå til hovedindholdet

24.10.2023

Ombygning af nyt kontor for Middelfart Sparekasse

København Kontor

Vi er godt i gang med ombygningen for Middelfart Sparekasse, der snart flytter ind på Kalvebod Brygge 45.

Som afdelingsdirektør for Middelfart Sparekasse, som nu skal åbne en ny afdeling i København, er det Mads Lustrups opgave at opbygge afdelingen i den danske hovedstad. Og allerede nu er han i fuld gang med at samle sig et stærkt team af erfarne rådgivere omkring sig.

Middelfart Sparekasse er en dansk sparekasse med godt 200 år på bagen og rummer lige omkring 400 medarbejdere fordelt i filialer på Fyn, i flere større byer i Jylland og snart også i København. Dermed bliver de nye lokaler på Kalvebod Brygge et nyt kapitel for sparekassen:

”København er jo ny. Det er det eneste sted, vi er på Sjælland”, fortæller Mads Lustrup, da vi fik en snak med ham om de nye lokaler. 

Med sine omkring 2.500 kunder bosat på Sjælland er en del af planen om det københavnske kontor at kunne tilbyde en lokalitet som et værditilbud ved at være fysisk til stede i hovedstaden.

Ifølge Mads blev lokalerne på Kalvebod Brygge valgt på grund af den gode placering og muligheden for at være en del af en ejendom med andre virksomheder. Samtidig er de glade for at kunne være til stede i større bygninger, hvor der er plads til at vokse og blive de næste mange år. Derudover er placeringen ved vandet, den nemme transport dertil og gode parkeringsmuligheder også vigtige faktorer bag valget af kontor.

Billedet viser ombygningen af Middelfart Sparekasses nye kontor på Kalvebod Brygge 45

”Det er her, vi skal sidde de næste mange år. Og så glæder vi os til at kunne sige, at det er et flot lokale, når nu det bliver nyistandsat. Det bliver et rigtig godt arbejdsmiljø at være i”, fortæller Mads.

Mads glæder sig også over det gode samarbejde med Castellum: ”Vi er glade og trygge. Jeg har oplevet en rigtig god dialog lige fra starten, og der er er styr på tingene”, afslutter Mads.

Vi glæder os meget til at byde Mads og Middelfart Sparekasse velkommen på Kalvebod Brygge.

Billedet viser facaden på Kalvebod Brygge 45 fra vandsiden

Mere at læse

Læs mere

08.03.2023

Castellum arbejder for ligestilling af køn i alle ansættelseskategorier

06.02.2023

Castellum udlejer 5.000 kvm på Kalvebod Brygge

20.12.2022

Et tilbageblik på året, der er gået

11.08.2022

En verden i forandring

Vis lignende artikler