Gå til hovedindholdet

12.03.2024

Ombygning for Copydan Tekst og Node

Kontor

Vi er i fuld gang med ombygningen for Copydan Tekst & Node, der snart flytter ind i deres nye kontor på Kalvebod Brygge 45.

Copydan Tekst & Node er en non-profit forvaltningsorganisation på tekstområdet. Copydan Tekst & Node indgår kopiaftaler, som giver mulighed for at anvende ophavsretsligt beskyttet tekst -og nodemateriale i forbindelse med kopiering og tilgængeliggørelse og har kopiaftaler med bl.a. undervisningsinstitutioner samt med en lang række private og offentlige virksomheder og institutioner.

Ombygning for Copydan Tekst og Node på Kalvebod Brygge 45

Til sommer flytter Copydan Tekst & Node ind i deres nye kontor, og det er noget de allerede nu ser meget frem til:

”Vi glæder os til at flytte ind i et lyst, moderne lejemål med udsigt over havnefronten og med gode fælles faciliteter såsom kantine og tagterrasse. Og så er der tilmed en rigtig god beliggenhed tæt på offentlig transport og indre by”, udtaler Dorte Roloff, Direktionsassistent hos Copydan Tekst & Node.

Ifølge Dorte var det ikke tilfældigt, at valget faldt på netop denne ejendom på Kalvebod Brygge:

”Vi gik efter en ejendom med en central beliggenhed i København, der levede op til vores forskellige krav til størrelse, indretning, energimærke og bæredygtighed. Derudover var det vigtigt for os, at der er tale om en professionel erhvervsudlejer, som vi får hos Castellum”, udtaler Dorte og tilføjer:

”Vores samarbejde med Castellum forløber fint, og vi har stor tiltro til, at vi sammen kan komme i mål med vores ønsker og ombygningen af vores lejemål. Vi glæder os meget til at flytte ind og blive en del af huset på Kalvebod Brygge 45”.

Ombygningen af det nye kontor forventes færdig i juni måned. Vi glæder os meget til at byde Copydan Tekst & Node velkommen.

Ombygning for Copydan Tekst og Node på Kalvebod Brygge 45

Mere at læse

Læs mere
Vis lignende artikler