Gå til hovedindholdet

03.11.2022

Nye ladepunkter på flere ejendomme i samarbejde med Clever

Bæredygtighed København

Efter ønske fra flere af vores lejere etablerer vi nye ladepunkter ved vores ejendomme på Generatorvej, Nansensgade, Kalvebod Brygge og Havneholmen.

Det betyder, at du som lejer får bedre mulighed for at tilvælge grønne tiltag og få en mere grøn profil, når du vælger el- eller hybridbilen på vej til arbejde. Tal med din virksomhed, om I er omfattet af aftalen.

Vi har indtil videre opsat 59 ladepunkter på vores ejendomme og har 22 under opførelse. Samtidig ser vi på nuværende tidspunkt ind i at etablere mellem 79-109 ladepunkter på flere af vores ejendomme. Et ladepunkt angiver, hvor mange biler, der kan lade.

Peter Jørgensen, Senior Asset Manager hos Castellum, fortæller:

”De nye ladepunkter er med til at støtte op om den grønne omstilling – både for os som udlejer og for vores lejere. Vi mener, at det er en samfundspligt, at vi skal tage ansvar for de fremtidige generationer.”

Etableringen af de nye ladepunkter sker i samarbejde med Clever, der er lejer i vores ejendom på Støberigade. Hjalte Pedersen, Account Manager hos Clever, fortæller:

”Clever er ét stort ladeunivers. Det betyder, at du får én stor løsning frem for, at du kun få en lille løsning, der kun fungerer på den enkelte adresse. Clever er ikke kun på de enkelte virksomhedsadresser, men vi har også offentlige ladenetværk. Det vil sige, at Castellums kunder også har mulighed for at lave en universel løsning, så de kun har brug for en enkelt samarbejdspartner i forhold til opladning af deres el eller plug-in hybrid bil.”

Clever er ikke kun glade for at bidrage til en grønnere profil hos Castellums lejere. Hjalte Pedersen fortæller også, at Clever er meget tilfredse med Castellum som samarbejdspartner og udlejer:

”Den dialog, vi indtil videre har haft med Castellum, har været meget givende og åben. Vi har både statusmøder og fysisk besigtigelse på ejendommene, som også giver Castellums kunder noget tryghed, så det tænker jeg umiddelbart, der er rigtig godt.”

”Jeg ved, at vi selv er tilfredse med Castellum. Vi bor trods alt i en af deres ejendomme, hvor samarbejdet også bare er højt med henblik på, at vi også har en bred udnyttelse af, at de er tilgængelige, og så har vi ikke mindst mulighed for at få de faciliteter, vi selv efterspørger såsom vores egne ladeløsninger.”

Mere at læse

Læs mere

08.03.2022

Vi arbejder med social bæredygtighed

29.11.2023

Hver tredje ung er blevet forelsket på sin arbejdsplads

06.02.2023

Castellum udlejer 5.000 kvm på Kalvebod Brygge

20.12.2022

Et tilbageblik på året, der er gået

Vis lignende artikler